Van Spaenstraat 18 cees@thecoachingexperience.nl +31 (0) 6 531 549 61

Stress coach Amsterdam

Stress coach Amsterdam

Stresscoach regio Amsterdam 

Mijn naam is Cees Stegenga, eigenaar van coachingsbureau The Coaching Experience en als stresscoach werkzaam in de regio Amsterdam. Ik ben een ervaren stresscoach, expert op het gebied van burn-outbegeleiding en stressmanagement. Ik ben breed opgeleid: naast mijn Master Psychologie heb ik onder andere opleidingen gedaan op het gebied van haptonomie, NLP (Master & Health), systemisch werken en oplossingsgericht coachen. Mijn aanpak is dan ook onderscheidend, er wordt gewerkt vanuit verschillende disciplines  In reistermen: er zijn meer én snellere routes om je doel te bereiken.

Als coach ben ik actief binnen de zakelijke markt en de overheid. Daarnaast begeleid ik particulieren. Als je wilt weten wat ik voor je kan betekenen, lees dan verder. En doe de stresstest om je energieniveau te bepalen.

Is dit herkenbaar voor je?

 • Ik ben constant moe.
 • Ik slaap slecht.
 • Ik pieker meer.
 • Ik voel me gestrest.
 • Ik ben vergeetachtig.
 • Ik kan me niet goed concentreren.
 • Ik voel me labiel.
 • Ik heb fysieke klachten als hoofd-, nek-, rug- en/of buikpijn.                                                                                                

Werkwijze

De coachingstrajecten worden volledig afgestemd op de vraag en de doelen van de cliënt.  Als je last hebt van stressgerelateerde klachten dan biedt het programma Persoonlijk Energiemanagement oplossingen.                                  

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Intakegesprek                                                                                                                  

2. Analyse energielabel (zie stresstest)

3. Afhankelijk van de uitkomst een op maat gemaakte aanpak met de volgende elementen:

   • Bijhouden stresslogboek
   • Lichaamsgerichte oefeningen voor bewustwording en ontspanning
   • Bewust worden van belemmerende overtuigingen en deze loslaten
   • Persoonlijk leiderschap –de regie in handen nemen
   • Assertiviteit, grenzen leren stellen
   • Gezonde leefstijl

4. Evaluatie van het coachingstraject

Wat levert het je op?

 • Inzicht in je energiebalans en je stelt nu prioriteiten en maakt keuzes waardoor je weer in balans komt en volop energie hebt. Je voelt je  sterker en staat positiever in het leven.
 • Bewustwording van je grenzen. 
 • Je leert belemmerende patronen los te laten, beter voor jezelf op te komen waardoor je met meer zelfvertrouwen in het leven staat. Je hebt daardoor meer de regie in handen.
 • Je staat misschien wel verstelt van je eigen veerkracht.

Kosten/investering

De kosten voor particulieren, uitgaande van gemiddeld vijf sessies, bedragen 795,-.  Voor de zakelijke markt worden andere tarieven gehanteerd.

Afspraak

Als je vrijblijvend een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek of behoefte hebt aan meer informatie, neem dan  gerust contact op.

   Contact     Zakelijk     Particulier