Van Spaenstraat 18 cees@thecoachingexperience.nl +31 (0) 6 531 549 61

Personal coach Amsterdam

Stress coach Amsterdam

Personal coach Amsterdam en omgeving

Mijn naam is Cees Stegenga en ik ben als personal coach verbonden aan coaching- en trainingsbureau The Coaching Experience. Ik ben een ervaren coach, betrokken, resultaatgericht, to the point en gericht op duurzame veranderingen bij mijn cliënten. Daarnaast ben ik breed opgeleid: Master Psychologie, NLP Master & Health, haptonomie, systemisch werk en oplossingsgericht coachen. Mijn aanpak is dan ook onderscheidend omdat er vanuit diverse disciplines wordt gewerkt.  In reistermen: er zijn meer én snellere routes om je doel te bereiken.

Mijn motto: ‘je kunt veel meer dan je denkt.’

Mijn missie is mensen te begeleiden die zich willen ontwikkelen in hun werk, maar ook in hun privéleven. Mijn ervaring is dat er veel meer mogelijk is dan cliënten aanvankelijk denken. Als ze hun horizon verbreden, zich bewust worden van hun potentieel en dat gaan benutten, komen ze tot bloei. Ze zijn dan van veel meer waarde voor zichzelf en de organisatie. Ik ben overtuigd van de mogelijkheden van mijn cliënten en begeleid ze naar duurzame veranderingen.

Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/leiderschap, burn-out en stressmanagement en loopbaanbegeleiding, Onder programma’s vind je voorbeelden van producten die The Coaching Experience te bieden heeft.

Afspraak

Als je een afspraak wil maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vragen hebt, neem dan telefonisch 06 53154961 of via het formulier contact met me op.

   Contact     Zakelijk     Particulier