Van Spaenstraat 18 cees@thecoachingexperience.nl +31 (0) 6 531 549 61

Introductie

Stress coach Amsterdam

Cees Stegenga

Senior coach/psycholoog en eigenaar van The Coaching Experience. Daarnaast ben ik partner bij Pawlik, een management adviesbureau.

Mijn expertise ligt op het terrein van burn-out en stressmanagement. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van medewerkers binnen de zakelijke dienstverlening, de zorg en de overheid, maar ook particulieren die kampen met overbelastingsverschijnselen.

Wat betreft mijn achtergrond: naast mijn Master Psychologie heb ik onder meer opleidingen afgerond op het gebied van haptonomie, NLP (Master & Health), systemisch werken en oplossingsgericht coachen.

Werkwijze

Mijn aanpak is volledig afgestemd op de cliënt en geen standaardpakket! Daarbij maak ik gebruik van diverse doelgerichte benaderingswijzen en ben daarin onderscheidend. Voor jou als cliënt zijn er daardoor meer én snellere routes om je coachdoelen te bereiken.

Als coach ben ik betrokken, resultaatgericht, to the point en beschouw mezelf als groeiversneller.

Mijn motto: “ Je kunt veel meer dan je denkt!”

Mijn missie

Het geeft me heel veel voldoening om mensen te begeleiden die belemmerende patronen willen doorbreken, het optimale uit zichzelf willen halen en balans willen vinden. Ik ben overtuigd van de mogelijkheden van mijn cliënten en begeleid ze naar duurzame veranderingen.

Afspraak

Wil je meer weten wat coaching voor je kan betekenen, of wil je de kans niet missen om in een beperkt aantal sessies weer in balans te zijn, neem dan contact met me op.