Van Spaenstraat 18 cees@thecoachingexperience.nl +31 (0) 6 531 549 61

Coach Amstelveen

  Stress coach Amsterdam

Coach uit Amstelveen

Mijn naam is Cees Stegenga, als eigenaar en coach verbonden aan The Coaching Experience en werkzaam in de regio Amstelveen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van medewerkers binnen de zakelijke markt en de overheid. Daarnaast begeleid ik ook particulieren. Mijn expertise ligt op het gebied van burn-out/ stressmanagement, loopbaanbegeleiding en persoonlijk leiderschap/zelf-management. Als coach ben ik betrokken, doelgericht, to the point en beschouw mezelf als procesversneller.  

Ik ben breed opgeleid: naast mijn Master Psychologie heb ik onder andere opleidingen gedaan op het gebied van haptonomie, NLP (Master & Health), systemisch werken en oplossingsgericht coachen. Mijn aanpak is onderscheidend, er wordt gewerkt vanuit verschillende disciplines: o.a. psychologie, NLP, haptonomie, systemisch en oplossingsgericht coachen. In reistermen: er zijn meer én snellere routes om je doel te bereiken.

Mijn motto: ‘Je kunt veel meer dan je denkt!’

Mijn missie is mensen te begeleiden die zich willen ontwikkelen in hun werk, maar ook in hun privéleven. Mijn ervaring is dat er veel meer mogelijk is dan cliënten aanvankelijk denken. Als ze hun horizon verbreden, zich bewust worden van hun potentieel en dat gaan benutten, komen ze tot bloei. Ze zijn dan van veel meer waarde voor zichzelf en de organisatie. Ik ben overtuigd van de mogelijkheden van mijn cliënten en begeleid ze naar duurzame veranderingen. 

Afspraak                                                                                                                                                                      

Wil je meer weten wat coaching voor je kan betekenen of heb je vragen over de coachingsprogramma’s zakelijk en particulier, neem dan gerust contact op!

   Contact     Zakelijk     Particulier